Dosarul Duicu si TRAFICUL DE INFLUENTA făcut din BIROUL lui Ponta. Premierul evită să spună dacă l-a servit pe baronul de Mehedinţi. O sa primiti stenogramele

Fara Autor | 08.04.2014

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a evitat astăzi să clarifice dacă ar fi influenţat numirea la conducerea IPJ Mehedinţi a lui Constantin Ponea, omul care urma să îl scape pe preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, de dosarul de conflict de interese şi să obţină numirea soţiei sale, Elisabeta Ponea, într-un post de conducere la Direcţia Naţională Anticorupţie.

"Sunt absolut convins că veţi primi de la procurori înregistrările  de mine din birou”, a replicat Ponta

Întrebat dacă a avut o discuţie cu Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, legată de această numire, premierul s-a eschivat. „Nu, nu cred”.

Pus apoi în situaţia de a preciza dacă nu a avut o astfel de discuţie sau este nesigur, prim-ministrul a atacat jurnaliştii care au dat detalii din dosarul „Duicu” care menţionează şi numele său. „Eu nu ştiu de aşa ceva. Sunt absolut convins că procurorii vă vor pune la dispoziţie înregistrările, la Gândul şi la B1, şi o să vă convingeţi şi dumneavoastră”, a spus Ponta.

În plus, premierul a înlocuit un răspuns tranşat în această privinţă cu o ironie: „Toţi premierii ştiu că a fost şi şeful CIA la mine în birou, şi şeful SRI. Vor fi deosebit de încântaţi să vadă ce au discutat cu mine. Dar aşa e în România”, a adăugat Ponta, după bilanţul pentru 2013 al Consiliului Concurenţei la care a participat în această dimineaţă.

CITESTE SI Procurori: Seful CJ Mehedinti, Adrian Duicu, făcea TRAFIC DE INFLUENTA din CABINETUL lui Victor PONTA, în prezenţa MINISTRULUI de Interne Radu STROE si a sefului Politiei, CHESTORUL Petre TOBA

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22