Dan Adamescu il aduce pe Rares Bogdan pe un post de conducere la Romania Libera

Paul Cristescu | 10.11.2015

Omul de afaceri Dan Adamescu le-ar fi spus, luni, unor angajati ai Romaniei Libere ca noul redactor sef al publicatiei va fi Rares Bogdan, realizatorul Realitatea TV, si ca Dan Turturica va fi inlocuit, au anuntat surse din redactie citate de Hotnews.

Pe aceeași temă

 

Rares Bogdan a spus insa ca exista unele discutii mai vechi, nefinalizate, dar ca nu este vorba despre postul de redactor sef.

 

Potrivit unei alte surse, Adamescu ar fi vorbit despre venirea lui Rares Bogdan pe o pozitie de conducere, dar nu a mentionat clar ce functie va avea acesta - redactor-sef, manager sau altceva. Adamescu ar fi reprosat faptul ca, pana acum, ziarul si Dan Turturica nu l-au aparat in "lupta lui cu Ponta", stiute fiind problemele pe care patronul Romaniei libere le are in justitie, arata Hotnews.


Intentia inlocuirii lui Dan Turturica vine pe fondul nemultumirilor exprimate in repetate randuri de proprietarul ziarului ca publicatia nu i-ar fi luat apararea in cazul scandalului de la Astra, unde Dan Adamescu este de asemenea actionar.
 

Alte surse din redactia Romania Libera spun insa ca ar putea fi vorba de o preluare a ziarului condus de Dan Adamescu. In prezent, Medien Holding, care editeaza ziarul Romania Libera, se confrunta cu dificultati financiare. Din acest motiv, ziarul inregistreaza intarzieri semnificative la plata salariilor. In urma cu cateva luni, compania Astra Asigurari a cerut in instanta insolventa Medien Holding, insa la sfarsitul lunii octombrie Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 14 decembrie o decizie in acest dosar. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22