VIDEO Misiune sub acoperire a fortelor speciale israeliene

Tudor Despina | 12.11.2015

Forte ale armatei israeliene au lansat o misiune sub acoperire, joi, in West Bank. Militarii au cautat un suspect de atacuri cu cutitul.

Pe aceeași temă

 

Potrivit armatei israeliene care a confirmat raidul, fortele au intrat deghizate in palestinieni intr-un spital din West Bank si au impuscat mortal un palestinian in incercarea de a retine o alta persoana suspectata de atacuri cu cutitul.

 

Fortele speciale il cautau pe Azzam al-Shalalda, de 27 de ani, suspectat ca ar fi injunghiat un colonist israelian acum doua saptamani in West Bank, scrie Reuters.
 


 

Potrivit directorului spitalului in cauza, Jehad Shawar, intre 20 si 30 de barbati au ajuns la clinica in doua dube in jurul orei trei dimineata. Ei au intrat in cladire cu o persoana aflata intr-un scaun cu rotile si care pretindea a fi insarcinata.

 

Camerele de supraveghere au filmat un grup mare de barbati inarmati cu pistoale si arme automate care mergeau pe coridoarele spitalului si cereau staff-ului medical sa se fereasca din calea lor.

 

Societatea israeliana experimenteaza tensiuni semnificative in ultimele saptamani, sub spectrul unei noi Intifade. Cetateni palestinieni au lansat numeroase atacuri cu cutite asupra israelienilor, autoritatile de la Ierusalim fiind obligate sa reactioneze, asa cum s-a intamplat si in acest caz.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22