Jurnalist roman care lucreaza pentru France 24, ranit grav in atentatele de la Paris

Andreea Pora | 14.11.2015

Andrei Marian Mihai, un jurnalist roman in varsta de 30 de ani, este una dintre victimele atentatului terorist de la Paris si se afla internat in spital in coma indusa. Cel putin 140 de persoane au fost ucise.

Pe aceeași temă

 

Andrei Marian Mihai, un jurnalist roman in varsta de 30 de ani, care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatele de vineri seara de la Paris, au anuntat apropiatii tanarului, pe pagina sa de Facebook. Acum el se afla in coma indusa in urma atentatelor de la Paris.


"Acest mesaj il scriu cu lacrimi de durere, pentru reporterul nostru drag si scump, Andrei Marian Mihai, ranit grav in atentatul din Franta. Multa sanatate Andrei, rezista, lupta, viata este frumoasa", a scris un apropiat al tanarului pe Facebook.

Potrivit informatiilor postate de apropiatii sai pe pagina de Facebook, Andrei Marian Mihai este internat in coma indusa. 

Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, Andrei Marian Mihai are 30 de ani, locuieste la Paris si este jurnalist la France 24 din luna februarie a acestui an.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) nu a comunicat, pana la ora transmiterii acestei stiri, daca printre victimele de la Paris se afla si romani.

MAE a transmis ca Ambasada Romaniei la Paris a intreprins, in regim de urgenta, demersurile pe langa autoritatile franceze pentru a obtine informatii suplimentare legate de atacurile din capitala Frantei si pentru a verifica daca printre victime se afla cetateni romani.

"In urma atacurilor soldate cu victime, care au avut loc in capitala Frantei la 13 noiembrie 2015, Ambasada Romaniei la Paris a intreprins, in regim de urgenta, demersurile legale pe langa autoritatile franceze competente pentru a obtine informatii suplimentare si pentru a verifica daca printre victimele atacurilor se afla si cetateni romani.Verificarile sunt in curs, iar misiunea diplomatica romana este in legatura permanenta cu autoritatile locale in acest caz", se preciza intr-un comunicat de presa al MAE.

Cel putin 140 de persoane au fost ucise in urma mai multor atentate comise vineri seara la Paris.

Presedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenta pe intreg teritoriul Frantei si a dispus inchiderea temporara a frontierelor.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22