Ciolos la ceremonia de instalare: Vrem sa aratam ca lucrurile pot sa mearga bine

Iulian Popescu | 17.11.2015

Ceremonia de instalare a Guvernului Dacian Cioloș a avut loc marți seara, la Palatul Victoria, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Premierul a declarat că speră ca echipa pe care o conduce să ducă la bun sfârșit mandatul încredințat de Parlament.

Pe aceeași temă

 

"Domnule președinte, mi-ați cerut să vin cu o echipă de independenți, de specialiști, de oameni ambițioși, oameni care și-au lăsat activitățile în care au investit mult timp și energie. Le-au lăsat deoparte pentru mult timp și au hotărât să vină și să-și pună competențele într-o echipă care, sper eu, să fie în măsură să-și ducă la bun sfârșit mandatul, misiunea pe care astăzi ne-a dat-o Parlamentul și pe care dvs. ați oficializat-o. Doresc să va mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și să vă asigur că vom face tot ceea ce ține de noi ca să fim cât mai deschiși și cât mai receptivi și să dăm tot ceea ce e mai bun din noi, pentru a arăta celor care au avut și care au încredere în noi ca lucrurile pot să meargă din bine în mai bine și în România", a spus Cioloș la ceremonia de preluare a mandatului de prim-ministru care a avut loc marți seara la Palatul Victoria.

 

Șeful executivului i-a mulțumit și premierul interimar Sorin Cîmpeanu pentru modul în care acesta a colaborat cu el în perioada în care a condus Guvernul, precum și pentru felul în care a sprijinit formarea echipei guvernamentale.

 

Sorin Cîmpeanu a urat la rândul său succes noului Cabinet și a precizat că Guvernul din care a făcut parte "a încercat să facă cu onestitate ce a știut și ce a putut mai bine".

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22