Premierul Ciolos cauta o rezolvare la problema teatrelor inchise

Tudor Despina | 02.12.2015

Guvernul incearca sa gaseasca o solutie la problema teatrelor inchise din cauza riscului seismul pe care cladirile il prezinta.

Pe aceeași temă

 

Premierul Dacian Ciolos se intalneste in dupa-amiaza zilei de miercuri cu noul primar interimar al Capitalei, Razvan Sava, in vederea unei discutii asupra chestiunii teatrelor inchise din cauza cladirilor cu risc seismic in care isi desfasoara activitatea.

 

Mai multe teatre, cinematografe, baruri si cluburi au fost inchise pe termen nedeterminat, din cauza conditiilor cladirilor in care activeaza. Lunea trecuta a intrat in vigoare legea care interzice activitati publice in cladiri cu risc seismic ridicat.

 

Premierul Dacian Ciolos a spus ca va cauta solutii astfel incat teatrele sa isi continuie activitatea. Teatrul Nottara si Teatrul Foarte Mic au anulat spectacolele in cladirile in care obisnuiau sa joace. Administratia Prezidentiala le-a oferit, in context, o sala celor de la Nottara, insa aceasta poate fi folosita doar o data pe luna.

 

Astfel, prim-ministrul si primarul interimar al Capitalei se intalnesc miercuri dupa-amiaza pentru a gasi o rezolvare la situatia creata. Si situatia datoriilor de la RADET va fi pusa pe masa discutiilor, arata Digi 24.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22