Ilie Bolojan: Liberalii care nu-si platesc cotizatiile nu au dreptul sa candideze

Tudor Despina | 21.12.2015

Liberalii care nu au toate cotizatiile platite la zi nu vor avea dreptul sa candideze, a spus luni secretarul general al PNL. Pana la finalul lui Februarie 2016, PNL isi va prezenta candidatii la Consiliile Judetene.

Pe aceeași temă

 

"Una din decizii este aceea de a desemna in toate judetele tarii candidati la presedintia Consiliului Judetean. PNL va prezenta pana la sfarsitul lunii Februarie in toate judetele tarii candidati la functia de presedinte al CJ”, a afirmat Ilie Bolojan  dupa sedinta Biroului Politic National al PNL de luni.

 

Secretarul general al liberalilor a adaugat ca cei care vor candida vor trebui sa vina public cu programe de dezvoltare a localitatilor respective: "A doua decizie importanta este aceea de a nu oferi doar niste candidati, ci de a oferi comunitatilor locale si programe de dezvoltare. In acest sens, toti candidatii nostri vor trebuie sa prezinte, sa dezbata public si sa aprobe in organismele de conducere ale partidelor, la nivelul fiecarei localitati, programe de dezvoltare pentru localitatile respective. Aceste programe trebuie sa fie pregatite cu experti interni, sa fie dezbatute in public si vor sta la baza campaniei electorale a candidatilor nostri. In ele trebuie sa fie prevazute solutii pentru dezvoltarea localitatilor, pentru atragerea de fonduri europene si pentru a face ca localitatile Romaniei sa fie mai prospere", a spus Bolojan, citat de Hot News.

 

In plus, liberalul a subliniat ca membrii partidului vor dispune de dreptul de a alege si de a candida numai daca au toate cotizatiile achitate la zi. Bolojan a mai spus ca filialele PNL au libertatea sa faca ceea ce considera de cuviinta pentru a avea echilibru financiar.

 

"Orice structura care nu are un echilibru financiar trebuie sau sa isi reduca cheltuielile sau sa isi mareasca veniturile pentru a ajunge la un echilibru, sau si una si alta. Fiecare filiala judeteana are libertatea de a face ceea ce considera de cuviinta pentru a gasi acest echilibru, inclusiv renuntarea la sedii, daca sunt mai multe sedii intr-o localitate" a spus noul secretar general al PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22