Premierul Republicii Moldova vine astăzi la București

Silvia Simion | 26.01.2016

Premierul recent instalat al Republicii Moldova, Pavel Filip, vine astazi, in vizita la Bucuresti. El se va intalni cu prim-ministrul Dacian Ciolos si cu presedintele Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

 

Pavel Filip si Dacian Ciolos au convenit, in cadrul unei convorbiri telefonice de saptamana trecuta, sa se intalneasca la Bucuresti. Potrivit anuntului oficial al Guvernului de la Chisinau, se vor purta discutii despre "relatiile bilaterale moldo-romane, precum si actiunile ce urmeaza a fi intreprinse de catre cele doua guverne in vederea impulsionarii procesului de implementare a initiativelor si proiectelor convenite intre Chisinau si Bucuresti", anunta ziare.com.

 

Cei doi premieri vor discuta, de asemenea, despre agenda de reforme stabilita in Acordul de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeana.

 

Vizita lui Pavel Filip la Bucuresti este prima deplasare oficiala a noului premier al Republicii Moldova si are loc in contextul in care la Chisinau au loc ample proteste de strada si se aduna semnaturi pentru organizarea de alegeri anticipate.

 

Membrii Guvernului Filip au depus juramantul saptamana trecuta, in cursul noptii de miercuri spre joi, la sediul Presedintiei, in secret, int timp ce Parlamentul era asaltat de catre protestatari.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22