Mișcarea Populară amână anunțarea candidaților pentru primăriile Capitalei

Iulian Popescu | 07.02.2016

Eugen Tomac, președintele executiv al Mișcării Populare, a declarat sâmbătă că s-a decis amânarea discuţiei privind candidaturile pentru sectoarele din Bucureşti şi Primăria Generală. Speculațiile din presă spun că Traian Băsescu mai are nevoie de timp pentru a se decide dacă va candida sau nu.

Pe aceeași temă

 

"Am analizat şi am dezbătut situaţia candidaturilor pentru oraşele municipiile reşedinţă de judeţ. (...) Au fost validate apropape toate municipiile reşedinţe de judeţ din ţară. Nu s-a discutat în Colegiul Naţional de astăzi, a fost amânat pentru altă şedinţă situaţia candidaturilor pentru Bucureşti, atât pentru sectoare, cât şi pentru Primăria Generală", a declarat, pentru Mediafax, preşedintele executiv al Mişcării Populare Eugen Tomac.

 

Colegiul Naţional al MP s-ar putea reuni, cel mai probabil la sfârşitul lunii, pentru a valida restul candidaturilor pentru municipiile reşedinţă de judeţ, a afirmat Eugen Tomac.

 

În rândul candidaturilor validate, sâmbătă, de Colegiul Naţional al MP se numără cele pentru municipiile pentru Alexandria, Galaţi, Brăila, Constanţa şi Deva.

 

Traian Băsescu a evitat în toate aparițiile televizat să spună dacă va candida la Primăria Capitalei din partea MP. Ultima dată, el a spus  că va păstra această poziţie publică „până la momentul potrivit”.

 

''Vreţi să vă spun secrete? (...) Niciodată nu am exclus (o candidatură la Primăria Capitalei-n.r), dar nici nu am afirmat că o voi face'', a răspuns preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, întrebat de ziarişti dacă va candida la Primăria Capitalei. ''La momentul potrivit (voi anunţa decizia-n.r)'', a afirmat fostul şef de stat, la insistenţele jurnaliştilor.

 

Înainte de începerea ședinței Colegiului Național, o agenție a publicat o știre potrivit căreia Robert Turcescu ar putea să candideze din partea Mișcării Populare la primăria Sectorului 5.

 

Jurnalistul și MP au negat informația, iar Eugen Tomac  precizat: „Robert Turcescu nu va candida din partea Miscarii Populare. Este adevarat ca ne va ajuta pe partea de comunicare, dar atat”, a precizat președintele excutiv al MP.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22