PSD sector 5 anuleaza un miting contra lui Robert Negoiță, după intervenția lui Dragnea

Vlad Toma | 08.02.2016

Liviu Dragnea, liderul PSD, a intervenit in scandalul apărut între PSD sector 5 și Robert Negoiță, liderul PSD București și primar al sectorului 3. Dragnea i-a convins în cele din urmă pe cei din Sectorul 5 sa renunte la mitingul impotriva lui Negoita.

Pe aceeași temă

 

"Situatia din PSD Bucuresti a ajuns la limita! Controversatul Robert Negoita nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizatiilor din sectoareMotiv​ele sunt multiple si s-au acumulat in ultimele 4 luni de zile: incepand de la jocul marsav pe care a incercat sa il faca atunci cand a luat decizia sa-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la sefia PSD si culminand cu valul de amenintari voalate la adresa unor colegi de-ai nostri cum ca ar detine anumite inregistrari audio-video, dovedind astfel faptul ca este un personaj toxic pentru PSD", sustine presedintele PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, intr-un comunicat citat de ziare.com

 

Organizatia PSD Sector 5 anuntase si un protest pentru luni, la ora 10:00, in fata Primariei Sector 3. Rizea a transmis insa ca, in urma discutiilor purtate cu Liviu Dragnea, social-democratii au decis sa renunte la manifestatie.

 

"Am incredere in presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, si in colegii mei din Comitetul Executiv National ca vor analiza, cu multa intelepciune, situatia conflictuala din interiorul PSD Bucuresti", spune presedinte PSD Sector 5.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22