Rovana Plumb, înlocuită de Dragnea de la șefia Consiliului Național al PSD

Vlad Toma | 09.02.2016

Liviu Dragnea, președintele PSD, a decis să o înlocuiască pe Rovana Plumb, considerată o apropiată a lui Victor Ponta, din fruntea Consiliului Național al PSD. Funcția a fost preluată de deputatul Constantin Niţă.

Pe aceeași temă

 

Dragnea a declarat ca a avut mai multe nemulțumiri legate de Rovana Plumb, legate în principal de faptul că aceasta nu ar fi reuşit să dinamizeze departamentele de specialitate ale PSD, transmite Digi 24.

 

„Am fost aleasă pe o altă structură statutară a Consiliului Național. După cum ştiţi s-a schimbat configurarea și modul de funcționare la Congres a acestei structuri și mi se pare firesc ca alte colege sau colegi să preia coordonarea acestei structuri. Cu precizarea că nu voi mai candida pentru un nou mandat. Pe mine mă știți, sunt la muncă zi de zi”, a declarat Rovana Plumb.

 

Niţă a pierdut anul trecut funcţia de preşedinte executiv, la Congresul PSD, în faţa lui Valeriu Zgonea.

 

Noua echipe de conducere a Consiliului Naţional va redacta programul electoral al social-democraţilor în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare, arata Digi 24.

 

După retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD, Liviu Dragnea și Rovana Plumb au luptat pentru şefia interimară a PSD. Plumb a fost desemnata de Ponta drept succesor al său la conducerea partidului, fapt contestat de Dragnea care a subliniat faptul că nu există acoperire în statutul partidului pentru o astfel de mutare. Plumb a pierdut în cele din urmă funcția de președinte interimar.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22