Premierul Dacian Ciolos efectueaza o vizita oficiala la Bruxelles, in 15-16 februarie

Vlad Toma | 12.02.2016

Premierul Dacian Ciolos va efectua, in perioada 15-16 februarie, o vizita la Bruxelles, unde va avea o serie de intrevederi cu inalti reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Parlamentului European, dar si cu lideri ai grupurilor din Parlamentul European.

Pe aceeași temă

 

Seful Executivului se va intalni cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, cu membri ai Executivului european si va avea un dejun de lucru cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, precum si intrevederi cu liderii grupurilor Popular European si Social Democrat din legislativul european, se arata intr-un comunicat al Guvernului.
 

Premierul va prezenta prioritatile actualului guvern, viziunea de dezvoltare economica, programul de reforma administrativa, modul in care Romania isi propune sa se implice in dezbaterile actuale europene, dar si prioritatile de tara din perspectiva semestrului european.
 

Discutiile vor viza, de asemenea, fenomenul migratiei, Uniunea Energiei si securitatea energetica, progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare evidentiate in cel mai recent raport al Comisiei Europene, precum si perspectivele tarii noastre de aderare la Spatiul Schengen.
 

Vizita ofera si oportunitatea intalnirii cu europarlamentari romani si cu romani care ocupa pozitii de conducere in institutii europene.
 

Din delegatie fac parte ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, si seful Cancelariei primului-ministru, Dragos Tudorache.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22