Posibil protocol între PNL și partidul lui Mircea Goană, pentru alegerile locale

Iulian Popescu | 14.02.2016

PNL şi PSRO, partidul condus de Mircea Geoană, ar fi convenit semnarea unui protocol privind alegerile locale și care ar putea fi extins și pentru parlamentare, potrivit Mediafax, care citează surse din rândul liberalilor.

Pe aceeași temă

 

Protocolul dintre cele două formațiuni va fi discutat luni de Biroul Politic Naţional al PNL, iar în PSRO – la ședința de duminică a Comitetului Liderilor, format din Biroul Naţional de Conducere şi liderii filialelor judeţene, potrivit Mediafax.

 

Până acum nu au anunțat alianțe decât PSD și partenerii săi UNPR și ALDE.

 

Reamintim că Alina Gorghiu a fost de curând în SUA, împreună cu Mircea Geoană, Mihai Gâdea de la Antena 3, consilierul prezidențial Dan Mihalache și alte persoane, unde au participat National Prayer Breakfast, eveniment ce este organizat in Statele Unite in fiecare an, in prima joi din februarie.

 

Lista invitaților a fost alcătuită de Mircea Geoană, iar prezența în același grup a lui Gâdea, Gorghiu și Mihalache a iscat multe speculații, pe care liderul PSRO le-a catalogat drept “gâlceavă de Dâmbovița”.

 

"Ceea ce vreau sa va spun este ca modul asta pacatos de a exporta catre strainatate, catre America, catre Europa, catre intreaga lume micile invidii si cleveteli de acasa, nu ne fac bine. Vremurile sunt prea complicate sa nu fim macar in strainatate un front unit. Daca aceasta mica explicatie va pune capat acestui tip de zvonistica care nu ne face bine as fi foarte bucuros. A fost o vizita frumoasa la Washington", spunea Mircea Geoană.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22