Munteanu se delimiteaza de legionarism. Controverse in PNL: Nu s-au strans inca semnaturile

Vlad Toma | 19.04.2016

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a declarat aseara, la B1 Tv, ca se delimiteaza de tot ce inseamna legionarism si ca sustine in schimb crestinismul, la fel ca intreaga tara.

Pe aceeași temă

 

In PNL in schimb au aparut controverse legate de faptul ca nu s-au strans inca suficiente semnaturi pentru depunerea candidaturii lui Munteanu. In plus, conform news.ro, unii dintre cei care candideaza la primariile de sector al Bucurestiului ar prefera sa aiba campanii separate de cea a lui Munteanu, din cauza criticilor la adresa acestuia aparute in spatiul public.

 

"Am fost intotdeauna un promotor si am promovat democratia, spiritul civic. Ma delimitez de tot ce inseamna legionarism... Cum sa nu sustin crestinismul? Toata tara sustine crestinismul. Ce are crestinismul cu legionarismul?", a spus Munteanu aseara, intr-o emisiune la B1 Tv.

 

Candidatul PNL a mai spus ca a "militat pentru o Romanie democratica, pentru o economie de piata cu un climat de corectitudine... Eu in viata mea am muncit, am creat companii si am participat, atat cat am putut, la a avea in Romania economie de piata. Am creat o companie de resurse umane pe care am si condus-o 4 ani, am mai creat si alte companii. Eu toata viata mea am trait din munca mea."

 

Munteanu a spus de asemenea ca momentul constructiei moscheei din Bucuresti ar trebui, poate, reconsiderat.
 

Fostul lider al studentilor a respins declaratiile de ieri ale lui Nicolae Manolescu, considerand ca criticul literar "nu este calificat sa imi evalueze mie competentele." Manolescu a spus ieri ca Munteanu a făcut nişte declaraţii pro-legionare făţişe, ca ar fi probabil o catastrofa de primar si ca nu are nimic liberal.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22