Nicușor Dan: PNL conduce Bucurestiul de 6 luni si nu s-a schimbat nimic

Vlad Toma | 21.04.2016

Nicusor Dan, candidatul USB la primaria Capitalei, a declarat, la B1 TV, ca desi PNL e la conducerea Primăriei Generale deja de cateva luni, in urma retragerii lui Sorin Oprescu, nu s-a schimbat nimic la nivel de administratie.

Pe aceeași temă

 

”Eu nu cred în delimitarea și în funcționalitatea acestei distincții stânga-dreapta pentru că PNL e la cârma Primăriei Generale de șase luni și nu s-a schimbat nimic față de mandatul lui Oprescu,” a spus candidatul USB, conform B1 Tv.  


Dan a mai precizat ca liberalii ar fi putut sa-l sustina in aceasta cursa dar nu au dorit acest lucru.
 

El a mai precizat ca Marian Muntean era un personaj inconsistent care a acceptat să candideze pentru Primăria Capitalei, deși nici măcar nu cunoaște bugetul acesteia: ”Marian Munteanu m-a frapat că nu cunoștea nici bugetul orașului, nu mai spun că nu a venit cu o viziune, cu priorități pe doi-trei ani. Era un personaj total inconsistent”.

 

Dan a criticat de asemenea faptul ca, in ciuda intelegerilor dintre partide, nu se schimba nimic la primarie :
”Înainte de Sava, a fost instalat printr-o înțelegere politică PSD-PNL, inițiată de PNL, un acord pentru București și primul punct era ca Primăria să pună pe site toate contractele în curs. Nu s-au ținut de cuvânt.”

 

Candidatul USB le-a cerut celor dezamagiti de PNL sa-l sustina: "Înțeleg dezamăgirea pe care o simt zilele acestea cei care susțin PNL. Știu că mulți dintre ei se gândesc să nu mai voteze, nu mai sunt interesați de această campanie și de Primărie. 

 

Înainte să renunțați la votul vostru, susținători ai PNL, vă îndemn să cunoașteți oferta USB. Vă aștept pe www.usb.ro, unde veți găsi propunerile noastre pentru București. Intrați pe www.salvatorii.ro și implicați-vă într-o campanie curată, alături de oameni care vor aceleași lucruri ca voi. 


Veniți pe pagina mea de Facebook să discutăm despre București, să dezbatem, să ne contrazicem, să găsim soluții împreună. Eu am nevoie de voi. Bucureștiul are nevoie de voi. Nu putem lăsa orașul nostru pe mâna PSD. Putem salva Bucureștiul împreună. Dați acest mesaj și altor susținători PNL."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22