Acoperitul din PSD. Dragnea: Nu ma intereseaza daca e Zgonea sau Tudose

Vlad Toma | 25.04.2016

Liviu Dragnea, presedintele PSD, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului din 2012, a comentat aseara, la Antena 3, mesajul transmis de Victor Ponta legat de ofiterii acoperiti din PSD care ar forta demisia actualului sef, pentru a prelua partidul.

Pe aceeași temă

 

Ponta a transmis, in urma condamnarii lui Dragnea ca acesta nu ar trebui sa-si dea demisia din PSD: "Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți "ofițerii" acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?

 

Update - pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!"

 

Dragnea a declarat ieri ca nu stie cine e ofiterul acoperit, precizand ca Ponta ar trebui sa dea informatii despre acest lucru, daca le are: ""Am citit si eu ce-a zis Victor. Daca are informatii, sa le dea... Dupa ce am vazut declaratia lui Victor m-am tot gandit. Nu stiu daca sunt, nu cred ca sunt... Eu sper sa nu fie asa pentru ca ar fi foarte grav. Nu ma intereseaza ca e vorba de Zgonea, de Tudose sau de altcineva. In primul rand, Mihai Tudose nu cred ca e", a spus Dragnea la Antena 3, conform Mediafax.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22