Noaptea minţii: Ponta "dezvăluie" asa-zisul acoperit care ar vrea sa preia PSD

Dora Vulcan | 25.04.2016

Victor Ponta pretinde ca ofiterul acoperit la care s-a referit cand vorbea de preluarea PSD de catre ofiteri acoperiti ar fi Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu.

Pe aceeași temă

 

 

 

"La cine, domn`le? La Calimente (Mihaita Calimente - presedintele Comisiei de control a activitatii SIE - n.r.)? La SRI nu m-au chemat. La Calimente, un pacalici, stiti foarte bine. O sa-i spun: Lucian Isar e. Despre el vorbeam. De Isar. Preia tot. A preluat PNL si...", a spus Victor Ponta, intrebat daca va merge la comisiile parlamentare pentru a spune la ce ofiter acoperit se referea, informeaza Mediafax citata de Hotnews.

 

 

Atunci cand jurnalistii i-au atras atentia ca l-au intrebat despre PSD, nu despre PNL, Ponta a continuat neperturbat: "A preluat tot, a preluat si PNL".

 

 

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta a mai spus luni ca nu mai este in conducerea formatiunii social-democrate si, drept urmare, nu da sfaturi, dar a explicat ca prin mesajele postate pe Facebook dupa pronuntarea sentintei in cazul lui Liviu Dragnea ca a dorit sa transmita un mesaj intr-un moment important pentru partid, relateaza Agerpres. "Eu nu sunt in conducerea PSD si nu dau sfaturi", a declarat Victor Ponta la plecarea de la reuniunea grupului deputatilor PSD.

 

Solicitat de jurnalisti sa caracterizeze situatia creata in partid prin prisma experientei sale politice, Ponta a repetat ca nu da sfaturi.

 

"Asa este. Am experienta foarte multa si tocmai de asta nu cred ca e cazul sa dau eu sfaturi conducerii. (...) Nu fac parte din conducere, nu particip la decizii. Cand simt ca e un moment important pentru PSD - e partidul meu si o sa fie intotdeauna asa -, atunci intervin. Mesajul si-a produs efectul si acum sunt convins ca va gasi conducerea partidului solutia cea mai buna", a declarat fostul premier.

 

Reactia Alinei Gorghiu:

"Omul e de domeniul patologicului si sunt convinsa ca o intreaga tara vede ca e un semn foarte bun ca am scapat de un prim-ministru bolnav. Imi asum tot ce spun, cu subiect si predicat. Pana acum facea un rau imens PSD-ului. Acum nu face altceva decat sa distruga PSD. Sa ajungi sa spui ca sotul meu - care este persoana fizica, privata, nu are nicio legatura cu viata politica - va acapara PSD-ul este de noaptea mintii, dar doar PSD-ul poate sa judece cat de in favoarea lor este o asemenea declaratie. Mie nu-mi ramane decat sa privesc cu zambetul pe buze toate elucubratiile acestui om", a scris Gorghiu pe Facebook.

 

 

La sfarsitul saptamanii trecute, dupa condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului, Victor Ponta a transmis ca din punctul sau de vedere seful PSD nu trebuie sa isi dea demisia din fruntea partidului, insa a avertizat ca ar trebui sa scape de ofiterii acoperiti infiltrati in conducere, potrivit ziare.com

 

"Trebuie sa tina partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti 'ofiterii' acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?", a scris Ponta pe Facebook.

 

 

Dupa ce Valeriu Zgonea s-a simtit vizat si i-a cerut lui Ponta sa spuna clar daca se refera la el, fostul premier a revenit la postare si a precizat ca "NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)! ".

 

 

Luni, presedintele comisiei parlamentare de control a SRI, Georgian Pop, a invitat la comisie toate persoanele care au informatii legate de ilegalitati comise de catre Serviciu si a atras atentia ca politicienii ar trebui sa nu atraga serviciile in campania electorala.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22