Iohannis, operat de urgenta la umarul drept

Dora Vulcan | 26.04.2016

Klaus Iohannis a fost internat, marti, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la umarul drept, anunta Administratia Pezidentiala.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, Iohannis este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei. Reprezentantii Biroului de presa al presedintiei au declarat ca presedintele isi va relua maine activitatea. De asemenea, oficialii de la Cotroceni au declarat pentru HotNews.ro ca nu a fost vorba despre un accident, ci despre o afectiune care a necesitat interventia chirurgicala.

 

 

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la nivelul umărului drept. Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, informeaza presedintia.

 

Iohannis a postat un anunt si pe pagina sa de facebook: "Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22