Cioloş: Nu ma intereseaza o cariera politica in PNL. Unii scot de la naftalina ideea

Vlad Toma | 29.04.2016

Dacian Ciolos, premierul Romaniei, a fost extrem de criticat dupa ce a solicitat demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. Raspunzand unor comentarii pe Facebook, prim-ministrul a dat cateva detalii despre cele intamplate.

Pe aceeași temă

 

Ciolos a raspuns criticilor care i-au fost aduse, pe pagina sa de Facebook: "Da, a lansat reforme, dar voința de reforme trebuie dublată și de tact și răbdare atunci când le pui în aplicare. Il apreciez pe Vlad pentru multe lucruri, pentru spiritul său reformist, pentru spontameitatea sa, pentru cultura pe care o are, pentru loialitate, ș.a.m.d. Iar lucrurile pe care i le reproșez i le spun direct", a scris Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook.
 

Premierul a mai precizat ca presedintele Iohannis nu are nicio legatura cu deciziile luate in cazul ONB si ca nu are in vedere o cariera politica in PNL:

"Presedintele nu are niciun amestec in deciziile legate de acest caz. Si nu, nu am in vedere o cariera politica in PNL sau in alta parte. Dar vad ca pot s-o repet oricat as dori pentru ca unii scot aceasta idee de la naftalina atunci cand logica lor nu-i lasa sa inteleaga anumite decizii sau actiuni ale mele", a adaugat Dacian Ciolos, intr-un alt comentariu pe Facebook, citat de Agerpres.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22