Ministrul Justitiei, Raluca Pruna: Asistam la o ofensiva care aduce aminte de restauratie

Dora Vulcan | 05.05.2016

Raluca Pruna atrage atentia asupra miscarilor de pe scena politica din ultima perioada: "Asistam acum la o ofensiva care aduce aminte de o restauratie. Imi voi folosi vocea pentru a nu pierde ceea ce am castigat". Declaratia a fost facuta joi la un eveniment gazduit de Ambasada Marii Britanii.

Pe aceeași temă

 

 

Ministrul Justitiei a facut aceasta declaratie dupa ce in spatiul public au aparut tot mai multe semne ca politicienii vor sa incetineasca lupta anticoruptie, precum proiectul de lege care ar acorda o super-imunitate avocatilor, titreaza Hotnews.

 

 

In plus, s-au inmultit exemplele de politicieni condamnati care raman in functii, ba chiar candideaza in alegerile locale.

 


Raluca Pruna a facut aceasta declaratie in contextul in care premierul britanic David Cameron va gazdui pe 12 mai la Londra un summit anticoruptie, care isi propune sa accelereze actiunile internationale de expunere, condamnare si eradicare a faptelor de coruptie la toate nivelurile. Peste patruzeci de tari, precum si organizatii internationale – ONU, Banca Mondiala, FMI, OCDE – au fost invitate la Londra sa agreeze masuri pentru probleme cum ar fi secretul corporativ, transparenta guvernamentala, implementarea legislatiei internationale privind actele de coruptie si consolidarea institutiilor internationale din domeniu.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22