Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, audiat de Parchetul General

Dora Vulcan | 10.05.2016

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicata in scandalul dezinfectantilor inoperanti in infectiile nosocomiale si a carei activitate a fost dezvaluita de jurnalistul Catalin Tolontan, a ajuns sa fie in sfarsit audiat de Parchetul General, abia la doua saptamani de la izbucnirea scandalului.

Pe aceeași temă

 

 

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti dupa-amiaza la Parchetul General, anunta B1TV, citat de Hotnews.

 

Firma HexiPharma se afla in centrul scandalului dezinfectantilor din spitale, fiind acuzata ca vinde dezinfectanti diluati de pana la 10 ori. Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal avand ca obiect informatiile vehiculate in spatiul public privind dezinfectantii produsi de o firma autohtona utilizati in unitatile sanitare, a anuntat miercurea trecuta Parchetul General, intr-un comunicat.

 

Parchetul General a anuntat miercurea trecuta ca a inceput urmarirea penala in rem pentru "zadarnicire a combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse" in cazul dezinfectantilor din spitale.

 

Mai multe perchezitii au avut loc sambata trecuta la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22