Gorghiu: Tăriceanu, Ponta, Dragnea, la polul opus in privinta luptei impotriva coruptiei

Vlad Toma | 18.05.2016

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a explicat astazi modul in care este in permanenta atacata de C.P. Tăriceanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea prin faptul ca acestia se opun PNL in privinta sprijinului acordat demersurilor de tragere la răspundere a celor care au abuzat de funcțiile publice.

Pe aceeași temă

 

"Atacurile lor nu mă surprind. E modul prin care ei și tabăra din care fac parte încearcă să pună presiune. Cauza? Viziunea diferită asupra luptei anticorupție.

 

În timp ce ‪#‎PNL sprijină prin toate demersurile tragerea la răspundere a celor care au abuzat de funcțiile publice, ei se situează la polul opus. Întreaga lor activitate în funcțiile deținute și poziționările lor publice demonstrează acest lucru.

 

Recentele declarații sunt încă o dovadă a faptului că pentru PNL a fost de bun augur atunci când drumul lui Călin Popescu Tăriceanu s-a despărțit de cel al partidului.


Prin urmare, nu mă deranjează să fiu numită în fel și chip de Tăriceanu, Ponta, Dragnea. Fiecare atac la adresa mea sau a PNL înseamnă încă o confirmare că mă aflu în tabăra corectă." a transmis Gorghiu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22