Predoiu, dupa ce Ponta l-a facut "copil facut la nervi"

Dora Vulcan | 31.05.2016

”Domnul Ponta mă numește ”copil făcut la nervi”. Eu pe această cale doresc să-mi cer scuze tuturor părinților din România pentru că există specimene politice cu un astfel de limbaj. Este un limbaj care ne aduce aminte de limbajul doamnei Firea."

Pe aceeași temă

 

 

 


 
Predoiu face referire la discursul Gabrielei Firea, din urmă cu doi ani, care îi insulta pe cei care nu au macar un copil, carora "Dumnezeu nu le-a dat un copil, care jignea pe oricine îi ieșea în cale, care jignea inteligența românilor", spune Predoiu, citat de stiripesurse.ro

 

"Îmi aduc aminte aceste vorbe foarte înțelepte ale domnului Ponta de găinile aruncate peste gardul PNL. Pentru toate lucrurile astea nu și-a cerut nimeni scuze, pentru această mojicie nu-și va cere nimeni scuze pentru că acesta este PSD, oameni buni. Un PSD care te scuipă în față când îndrăznești să îi pui o întrebare, un PSD care te strivește ca pe o muscă, așa cum l-au strivit pe Zgonea, când îndrăznește să spună că poate nu e bine să avem un condamnat în fruntea partidului (...) Domnule Ponta, ești mult prea jos și mult prea mic ca să ne mai poți atinge cu ceva!”, a declarat Cătălin Predoiu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22