Un medic si o asistenta de la Sfântul Pantelimon, demise dupa dezvaluirile lui Tolontan

Vlad Toma | 02.06.2016

Purtătorul de cuvânt al spitalulului Sfântul Pantelimon a anuntat astazi ca medicul șef ATI și o asistenta-șefa au fost demise din functie, in urma dezvaluirilor facute de Catalin Tolontan.

Pe aceeași temă

 

"Conducerea Spitalului s-a autosesizat și a dispus crearea unei comisii care să analizeze întreaga situație. Atât medicul șef ATI, cât și asistenta-șef, au fost demise din funcție," a explicat Fiorinela Mitoiu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, citata de B1 Tv.

 

Tolo.ro a publicat recent o inregistrare in care sefa ATI de la Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, i-a intrebat pe medici ca trebuie sa aleaga pe cine vor să salveze, spunand ca medicamentele nu sînt suficiente și, ”dacă dăm la toți, nu mai avem medicație pentru ăia care merită”.

 

"Doctorii nu înțeleg cum nu sînt bani de medicamente, cîtă vreme programul AP – ATI costă România 70 de milioane de euro pe an. Guvernul României, indiferent că a fost Ponta sau Cioloș, a respectat acest program.

 

Personalul se întreabă cum de au apărut într-un dulap peste 800 de doze din antibioticul Colistin din programul AP- ATI, care în calculator figurau drept administrate pacienților!

 

Dar la ATI Sf. Pantelimon, medicamentele cumpărate sînt ținute sub cheie, iar cheia este luată acasă de asistenta șefă!" anunta tolo.ro, intr-o noua ancheta.

 

Cititi intreaga investigatie pe Tolo.ro

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22