Victorie pentru familia Bodnariu: toti cei cinci copii revin in familie

Dora Vulcan | 03.06.2016

Veste uriaşă pentru familia Bodnariu, care de luni de zile se luptă cu sistemul norvegian (Barnevernet) care le-a instituţionalizat forţat cei cinci copii. Familia va fi reîntregită, potrivit unui anunţ făcut de pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al campaniei pro-Bodnariu.

Pe aceeași temă

 


"Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu! Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră! „A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.” Apocalipsa 7:12", scrie pastorul Cristian Ionescu pe blogul personal, citat de stiripesurse.ro.


 
La mijlocul lunii noiembrie anul trecut, autoritățile de protecție a copilului (Barnevernet) din Regatul Norvegiei au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu, pe criterii religioase și de corecție aplicată minorilor, în vederea adopției de către cetățeni norvegieni. Ulterior au avut loc zeci de proteste, în numeroase oraşe din ţară şi din străinătate, pe susţinerea cauzei familiei Bodnariu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22