Locale 2016: Catalin Predoiu a demisionat din functia de sef al PNL Bucuresti

Vlad Toma | 06.06.2016

Catalin Predoiu, candidatul propus de PNL pentru functia de primar general al Bucurestiului la alegerile locale care au avut loc ieri, a anuntat astazi ca si-a dat demisia din functia de sef al PNL Bucuresti.

Pe aceeași temă

 

"Am depus mandatul de Președinte al Filia­lei PNL București. Mulțumesc încă o dată ­tuturor celor care m-au sprijinit cu gând­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Îi asigur că nu le-aș fi ­risipit speranțele și încrederea", a transmis Predoiu.

 

Predoiu a iesit doar pe locul al treilea la alegerile locale care au avut loc ieri, la mare distanta de Gabriela Firea si de Nicusor Dan, obtinand doar 11% din voturile exprimate de bucuresteni. Dincolo de asta, PNL nu a castigat nicio primarie de sector.

 

Catalin Predoiu a anuntat aseara, dupa primele exit poll-uri, ca isi va da demisia daca rezultatele anuntate se confirma.

 

"Daca maine dimineata se vor confirma rezultatele anuntate in aceasta seara imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti… Am dorit mult sa castig aceste alegeri am facut tot ce am putut omeneste posibil am stiut ca ne confruntam cu o mare dezamagire fata de partidele politice. Toate aceste impedimente si adversitati pe care le-am intampinat la inceputul campaniei si pe parcurs pot explica partial rezultatul de care nu sunt multumit si nu suntem multumiti. Acest handicap cu care am plecat la drum nu pot impiedica legea corecta in politica de a iti asuma atat victoria cat si infrangerea," a spus Predoiu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22