Paleologu, dupa excluderea sa din PNL: Ei au dat Bucureștiul pe mîna PSD-ului

Vlad Toma | 09.06.2016

Toader Paleologu considera ca excluderea sa din PNL duce mai departe erorile si derapajele partidului, precizand ca el a fost singurul care a avertizat in privinta acestora.

Pe aceeași temă

 

"Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întîmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul totodată care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali -miniștri, primari, deputați și senatori- încă de la fondarea partidului în 1875.

 

Autorii dezastrului din capitală rămîn toți în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mîna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țării," a transmis Paleologu.

 

Deputatul PNL declarase cu cateva zile inaintea alegerilor ca PNL se indreapta spre dezastru, atat in privinta Primariei Generale a Bucurestiului cat si in privinta sectoarelor. Paleologu a criticat actuala conducere a partidului pe care o considera "ilegitimă şi total inaptă".

 

Paleologu considera atunci ca Nicusor Dan ar fi trebuit sustinut de PNL la primaria generala iar USB ar fi putut sa-si retraga in schimb candidatii de la sectoare.

 

"Din start, trebuia o cu totul altă abordare şi eu mi-am făcut datoria ca membru al Partidului Naţional Liberal şi am spus cum văd lucrurile şi anume: un singur candidat, Nicuşor Dan, la Primăria Generală şi în schimb, retragerea tuturor candidaţilor USB de la primăriile de Sector, unde nu pot câştiga (...), cu excepţia Sectorului 4, unde domnul Sava face campanie cu Piedone, deci nu mai are nici o legătură cu liberalismul şi cu reînnoirea Bucureştiului şi cu o administraţie corectă".

 

Deputatul considera ca e nevoie de un Congres extraordinar al PNL pentru schimbarea actualei conduceri, aceasta trebuind sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce se va intampla la alegeri.

 

"Strategia PNL-ului de campanie a fost total greşită. Din păcate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil şi total inept la adresa lui Nicuşor Dan, spunând că Nicuşor Dan este iepuraşul PSD-ului. Dacă spui aşa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare dată când Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi".

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22