DNA a descins la spitale din Capitala. Managerul de la Bagdasar-Arseni a fost retinut

Vlad Toma | 09.06.2016

Procurorii DNA au facut dimineata perchezitii in 4 spitale din Bucuresti într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2008 - 2016, anunta DNA. Dupa ce a fost adus la DNA, Paltineanu a fost retinut de procurori.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE: 16.45 - Paltineanu a fost retinut de procurori. 

 

UPDATE: Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului Bagdasar-Arseni, a fost adus cu mandat la DNA, in urma perchezitiilor efectuate de procurori, anunta Digi24.

 

UPDATE: Conform Romania Libera, procurorii vizeaza Institutul Clinic Fundeni, în biroul managerului Carmen Orban şi în cel al Emiliei Grigore; la Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', în biroul managerului Dan Nicolae Straja şi biroul şefului de Serviciu Anatomie Patologică Mădălina Gabriela Radu; la Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', în biroul managerului Bogdan Păltineanu, iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia'', în biroul Elenei Postolache, şef laborator şi în birourile utilizate de Serviciul Achiziţii.

 

Sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.
 

Potrivit unor surse judiciare citate de Hotnews, cele 4 institutii publice vizate sunt 4 spitale din Bucuresti: Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni si Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia. Ancheta vizeaza achizitii din aceste spitale, iar prejudiciul este estimat la 2,6 milioane de euro.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22