TIM ROBBINS, UN ACTOR DE OSCAR LA TEATRUL DE COMEDIE

Magda Carneci | 14.06.2016

Pe aceeași temă

Teatrul de Comedie prezintă pro­ducția californiană Visul unei nopți de vară, de William Sha­kes­peare, în trei reprezentații extraordinare, pe 22, 23 și 24 iunie (ora 19.00), care îl vor adu­ce în prim-plan pe marele actor și regizor de teatru și film Tim Robbins, împreună cu trupa sa, The Actors’ Gang, pentru prima oară în București.

 

Tim Robbins este cunoscut mai ales pentru rolul din filmul The Sawshank Redemption, precum și ca laureat al Oscarului și al Globului de Aur pentru rolurile din Mystic River.

 

Din 1981, Tim Robbins este di­rec­tor artistic al companiei teatrale The Actors’ Gang, care a reali­zat, de la fondare, peste 150 de spectacole, primind mai bine de 100 de premii. Compania pre­zintă piese noi, neconvenționale și reinterpretări dinamice ale cla­sicilor, reînviind tradiția scenei ca spațiu al unei comuniuni sa­cre și transmițând publicului me­reu un mesaj original și ferm.

 

Pe scena Teatrului de Comedie, comedia Visul unei nopți de va­ră va face să renască o lume fan­tastică, populată de zâne, de vrăji, cântece de îndrăgostiți fer­mecați de zburdălniciile unui spi­riduș ghiduș din miezul unei nopți de vară.

 

Treisprezece actori ai The Ac­tors’ Gang, împreună cu re­gi­zo­rul Tim Robbins și codirectorul artistic al companiei, Cynthia Ettinger, luminează hățișurile co­mediei shakespeariene cu mu­zi­că originală, expresivitate ci­ne­tic­ă și cu o abordare cap­ti­van­tă, magică a realității.

 

„Aceasta este una dintre piesele mele preferate – sunt atât de mul­te straturi de adevăr, min­ciu­nă, vis, realitate, vrajă și înșe­lă­ciune. O dispută conjugală arun­că Universul în haos și confuzia rezultată este periculoasă, scan­daloasă și sălbatic de amu­zantă“, spune Tim Robbins.

 

Visul unei nopți de vară este o producție Actors’ Gang în co­la­borare cu Change Performing Arts.

 

Spectacolul se joacă în limba en­gle­ză, cu supratitrare în limba ro­­mână.

 

Biletele se pot achiziționa online, de pe www.comedie.ro. şi de la ca­sa de bilete a Teatrului de Co­me­die.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22