RFI UNPR nu crede ca e necesara o motiune de cenzura contra Guvernului

Vlad Toma | 16.06.2016

Valeriu Steriu, preşedintele UNPR, a declarat astazi la RFI, ca deocamdata nu e necesara o motiune de cenzura contra guvernului Ciolos, stabilitatea politica fiind mai importanta decat nemultumirile legate de anumite politici ale acestuia.

Pe aceeași temă

 

"În opinia mea, vă spun sincer, nu s-ar impune. UNPR-ul a militat întotdeauna pentru stabilitatea politică şi evident, chiar dacă lucrurile nu merg în direcţia cea mai mulţumitoare din multe puncte de vedere, credem totuşi că stabilitatea politică este cea care ar fi prioritară în perioada următoare. Vom discuta şi cu partenerii, pentru a vedea şi opinia dânşilor.

 

Ajustările se pot face la nivelul Guvernului şi în eşaloanele de miniştri, nu trebuie neapărat o remaniere de amploare şi instalarea unui Guvern politic cu puţin înaintea unei runde de alegeri care va fi în această toamnă".

 

PSD, UNPR şi ALDE se intalnesc astazi pentru a discuta despre depunerea unei eventuale motiuni de cenzura contra Guvernului condus de Dacian Ciolos.

 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la scurt timp dupa alegerile locale, ca PSD nu va depune o motiune de cenzura contra Guvernului Ciolos, ci il va lasa sa isi incheie mandatul pana la alegerile parlamentare din toamna.

 

 

Cititi integral pe site-ul RFI.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22