Victor Ponta, reactie la decizia CNATDCU: Tehnocratii mi-au luat doctoratul

Vlad Toma | 30.06.2016

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a comentat astazi decizia oficiala a CNATDCU care a hotarat astazi ca a plagiat in teza sa de doctorat.

Pe aceeași temă

 

Fostul premier incearca sa abata atentia de la problema aflata in discutie - faptul ca a plagiat in lucrarea sa de doctorat - folosind un intreg arsenal de critici la adresa actualului guvern. Ponta critica de asemenea faptul ca un intreg cadru juridic ar fi fost elaborat doar pentru el. Din pacate, lucrurile nu sunt deloc asa, existand nenumarate alte lucrari de doctorat in cazul carora exista suspiciuni serioase de plagiat si care vor fi analizate de asemenea de CNATDCU. Suspiciuni de plagiat exista in cazul tezelor de doctorat scrise de liderul UNPR Gabriel Oprea, de Neculai Ontanu, fost primar al sectorului 3, de Robert Negoita, actual primar al sectorului 3 etc

 

"Ok - tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării - mi-au luat și ei doctoratul (ca Băsescu în 2012)!

 

Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine - de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Și de azi nu mai suntem "marfă" pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!

 

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea - o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp - fac pariu că nu aveți "Curaj" să o revedeți și pe aceea). O hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă dragi politruci!

 

Și de azi mă ocup să îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român" - that will be fun!", a transmis Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22