Din presa de scandal direct la Primaria Capitalei: Tudy, viceprimarul bucurestenilor

Dora Vulcan | 07.07.2016

Aurelian Badulescu(PSD+UNPR) si Tudor Tim Ionescu (ALDE), cunoscut in presa sub numele de Tudy, sunt noi viceprimari ai capitalei alesi joi de majoritatea PSD+UNPR+ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Potrivit informatiilor aparute in presa, Tudy ar fi fost amantul Oanei Zavoranu, iar pe internet a aparut un filmulet compromitator in care ar fi el.

Pe aceeași temă

 

 

Bucurestenii au de astazi doi viceprimari la Primaria Capitalei:

 

Tudor Ionescu, zis Tudy, ar fi fost amantul Oanei Zavoran potrivit informatiilor aparute in presa de scandal. Acesta a fost stagiar la Parlamentul Europen din partea PNL, insa si-a dat demisia dupa ce click.ro a prezentat imagini in care se sustinea ca este Tudy in timp ce se masturbeaza si i-ar fi trimis trimis filmuletul Oanei Zavoranu, amanta sa de atunci, iar filmuletul a aparut pe internet.

 

Aurelian Badulescu este de profesie avocat, acesta fiind cunoscut presei prin faptul ca l-a aparat pe unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali si pe Gigi Becali, titreaza Hotnews.

 

Ce propuneri au facut grupurile politice din CGMB pentru cele doua locuri de viceprimar:

 

- PSD+UNPR - Aurelian Badulescu - 28 voturi pentru

- USB - nu a facut nicio propunere

- PNL - Catalin Deaconescu - 9 voturi pentru

- ALDE Ionescu Tudor Tim - 28 voturi pentru

- PMP - Lucian Iliescu -  9 voturi pentru

 

 

Promovat de partidul lui Calin Popescu Tariceanu, ALDE, Tudor Ionescu a declarat joi presei ca a absolvit cursurile a 3 facultati (comert international si stiinte politice) si a facut doua masterate la Bruxelles (politica comparata si studii europene). El se declara preocupat mai ales de "relatiile internationale si Uniunea Europeana" si spune ca "Nu vin deloc din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc aici".

 

El a mai spus ca Bucurestiul este un oras deficitar la capitolul "pet friendly" si a tinut sa sublinieze ca nu va oferi informatii despre viata personala, adaugand ca nu este "o persoana care vine din zona mondena".

 

"Suntem deficitari in ce priveste conceptul acesta al orasului "pet friendly". Este ceva ce imi doresc sa dezvolt impreuna cu colegii mei. Cainii comunitari reprezinta o problema - nu as spune acum, neaparat, din perspectiva numarului - dar a modului in care sunt tratati", a spus el, precizand ca are un boxer, cu care a participat la concursuri.

 

"Nu trebuie sa va spun ca UE trece printr-un moment foarte dificil, un mare semn de intrebare fiind legat de motivul existentei sale, dupa referendumul din Marea Britanie. Eu si colegii mei ne vom dedica eforturile pentru a cladi nu numai Capitala, dar si pentru a cladi Uniunea Europeana un pic si in Bucuresti", mai spune el.

 

Pe de alta parte, intrebat fiind daca imaginea ii va fi afectata de faptul ca "vine din zona mondena", Tudor-Tim Ionescu a raspuns:

 

"Munca mea este cea pe care o vedeti aici. Nu vin deloc din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc aici. Nu am discutat niciodata - poate o sa lamurim si acest aspect - la mine lucrurile au fost simple de la inceput. Viata mea personala nu o discut si aici se inchide orice."

 

Tudor Ionescu a mai spus ca activitatea de antreprenor i-a permis sa vorbeasca cu multi oameni, din diverse categorii, despre problemele care ii afecteaza: "De cinci ani de zile, aproximativ, sunt antreprenor, in zona vinurilor. (...) Acest lucru mi-a permis sa iau legatura cu foarte multe persoane, unul din punctele de vanzare fiind in inima municipiului Bucuresti, in Piata Obor: 40.000 de oameni care circula pe acolo zilnic si cu care am putut sa discut si sa interactionez de-a lungul a cinci ani."

 

 

 Alegerea lui Tudor Tim Ionescu (ALDE), fostul amant al Oanei Zavoranu si personaj devenit cunoscut gratie aparitiilor in presa de scandal, in functia de viceprimar al Capitalei, a starnit o avalansa de glume si proteste in mediul online, pornind de la filmuletul compromitator postat acum cativa ani pe internet, al carui protagonist era actualul viceprimar. Utilizatorii Facebook se intrec in glume si bancuri care il ca subiect pe noul viceprimar, glume de la care nu s-au putut abtine nici unii politicieni. Ovidiu Raetchi, candidat PNL la Primaria sectorului 5 in luna iunie, a postat pe reteaua de socializare un "mesaj spiritual": "Rog cetatenii Capitalei sa intre cu prudenta atunci cand viceprimarul Tudy e singur in birou." Tot Raetchi e cel care a dat un comunicat presei in care anunta ca PNL i-ar fi cerut PSD si Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, sa-l revoce din functie pe Ionescu. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22