Luptă crâncenă între un poliţist rus şi un diplomat american - VIDEO

Fara Autor | 08.07.2016

Nu se ştie foarte clar de ce un poliţist rus s-a încăierat cu un diplomat american, iar acuzaţiile curg de ambele părţi. În Rusia au fost a difuzate imagini cu lupta dintre un polițist rus și un diplomat american, chiar pe scările ambasadei SUA din Moscova.

Pe aceeași temă

 

În imaginile prezentate de televiziunea rusă NTV se observă o luptă între, conform jurnaliștii ruși, un ofițer de poliție și un diplomat american, pe scările ambasadei Statelor Unite ale Americii din Moscova, susţine The Guardian.

 

Washington Post a relatat, citând patru oficiali americani, că un agent FSB (ex-KGB) a bătut un diplomat american care încerca să intre în ambasada americană din Moscova.

 

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe afirma că poliţistul a vrut să verifice documentele bărbatului dar a fost lovit cu cotul în faţă. Aceasta a spus că bărbatul ar fi fost spion CIA care opera sub acoperire diplomatică.

Potrivit Washington Post, după ce a fost atacat de agentul FSB, diplomatul s-a ales cu un umăr dislocat şi a fost scos din Rusia pentru a primi îngrijiri medicale.

 

Atacul a generat o dispută diplomatică în spatele cortinei iar departamentul de Stat l-a convocat pe ambasadorul rus în America Serghei I. Kislyak pentru a reclama incidentul.

 

 


 

 

Evenimentul ar fi avut loc în dimineața zilei de 6 iunie. Înregistrarea video arată un taxi galben ce parchează în fața ambasadei, din care coboară un barbat. Acesta se îndreaptă spre intrare, moment în care ușa unei cabine de pază se deschide și din ea iese un polițist care îl prinde și îl pune la pământ pe bărbat.

 

Americanul trântit la pământ reușește să se târască spre ușa ambasadei și să o deschidă, iar din acest moment filmarea se oprește.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22