Romanii si bulgarii afla in toamna daca vor putea merge in Canada fara viza

Vlad Toma | 12.07.2016

Autoritatile canadiene au anuntat acum cateva zile ca vor ridica vizele pentru romani si bulgari, pentru a nu bloca negocierile legate de acordul de liber-schimb care urmeaza a fi semnat intre UE si Canada.

Pe aceeași temă

 

Intr-o intalnire recenta intre reprezentantii UE, ai Canadei, ai Romaniei si Bulgariei, autoritatile de la Ottawa ar fi anuntat ca decizia in privinta vizelor pentru romani si bulgari va fi luata in toamna, anunta Hotnews, citand Novinite.com.

 

Romania a fost reprezentata la aceasta intalnire de Dragos Tudorache, seful cancelariei premierului Dacian Ciolos, din partea UE participand comisarul european pentru Migratie si afaceri interne, Dimitris Avramopoulos.

 

Discutiile despre vizele pentru romani si bulgari vin in contextul tratatului de liber-schimb care urmeaza a fi semnat in toamna intre UE si Canada. Toate parlamentele nationale vor trebui sa voteze acest acord, oricare dintre acestea putand sa-l blocheze.

 

Consultantul in imigratie Razvan Dupleac a declarat pentru Hotnews ca in prima faza vor fi ridicate vizele in cazul celor care au mai avut in ultimii zece ani viza de Canada sau de SUA, restul fiind nevoiti sa aplice pentru vize urmand aceeasi procedura ca si pana acum.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22