Sonboly, atacatorul din München, şi-a pus pistolul la cap şi a tras, chiar în faţa poliţiştilor

E.b. | 24.07.2016

David Ali Sonboly, atacatorul din München care a ucis nouă oameni într-un centru comercial, şi-a pus pistolul la cap şi s-a sinucis în faţa poliţiştilor, la aproximativ două ore şi jumătate după atac, au informat surse din cadrul forțelor de securitate de la München.

Pe aceeași temă

Numărul persoanelor rănite în atacul de la centrul comercial din München a crescut la 35, relatează DPA.
David Ali Sonboly, tânărul germano-iranian care a comis atacul, era un cititor avid de cărți și articole privind crimele în masă, inclusiv despre atacurile din Norvegia, comise cu exact cinci ani în urmă, a informat poliția. În acest număr al răniților sunt incluse și persoanele care au avut de suferit atunci când panica s-a instalat în centrul orașului, după atacul de la centrul comercial Olympia, a declarat un purtător de cuvânt. 
 

După atacul din mall, o patrulă de poliție l-a depistat pe atacator, care, în momentul în care a fost somat de către agenți, și-a scos pistolul, l-a pus la cap și a tras, a anunțat poliția într-un comunicat. 
Atunci când David Ali Sonboly s-a sinucis, se afla la oarecare distanță de centrul comercial, unde deschisese focul cu circa două ore și jumătate mai înainte. 

 

Forţele speciale au trasa anterior în direcția tânărului, în parcarea centrului comercial, însă acesta a scăpat nevătămat și a reușit să fugă. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22