Quintus crede ca Ciolos ar trebui sustinut de PNL, ca premier, si intr-un guvern politic

Dora Vulcan | 25.07.2016

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat luni ca un congres al liberalilor trebuie sa aiba loc anul viitor, adaugand ca l-ar vedea foarte bine pe Dacian Ciolos propunere pentru functia de premier, potrivit Agerpres.

Pe aceeași temă

 

 

'Eu nu am parerea aceasta. Eu am spus de la inceput ca acest congres trebuie sa-l facem asa cum am hotarat, la anul, dupa ce consolidam bine teritoriul si pentru ca pana atunci sa gasim solutia conducatorului unic al partidului, care nu este o treaba usoara. Poate sa provina din acele doua partide sau chiar din afara', a spus Quintus la Parlament, intrebat cum vede propunerea secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, cu privire la organizarea unui congres pana la alegeri pentru o conducere unica.

 

Despre varianta ca Dacian Ciolos sa fie propunerea PNL de premier, seniorul liberal a raspuns ca l-ar vedea foarte bine pe acesta in continuarea functiei.

 

'Daca ma intrebati pe mine, mie imi place foarte mult dl Ciolos - un ardelean asa cum il stiu eu, serios, modest, priceput -, dar asta depinde de el daca vrea sa vina intr-un partid si mai ales la partidul nostru. (...) Daca mie imi place asa de mult dl Ciolos, inseamna ca l-as vedea foarte bine in continuarea acestei functii importante in tara noastra', a aratat Quintus.

 

Intrebat daca si-ar dori ca ministrii Cabinetului Ciolos sa intre in PNL, Quintus a precizat ca-i cunoaste prea putin pe acestia.

 

'Parerea mea este ca, in general, ar trebui ca guvernul viitor sa fie guvern politic', a adaugat el.

 

El a motivat si de ce a venit luni la sedinta Biroului Politic National al PNL.

 

'Am venit dupa aproape o luna de absenta in primul rand sa-mi cer scuze ca am lipsit, apoi sa implinesc cu experienta mea si cu parerile mele niste hotarari importante care probabil se vor lua astazi', a explicat Quintus, citat de Hotnews.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22