PSD-ALDE au pierdut majoritatea la Primaria Capitalei. PMP ramane in opozitie

Dora Vulcan | 01.08.2016

PSD si PMP au declansat un razboi al declaratiilor pe seama majoritatii la Primaria Capitalei. Dupa ce saptamana trecuta primarului general Gabriela Firea spunea ca il asteapta pe Dragnea, liderul PSD, sa se intoarca din concediu ca sa analizeze impreuna cererea PMP pentru un post de viceprimar, astazi consilierul PMP, Robert Turcescu a anunţat luni că reprezentanţii partidului nu vor face o propunere pentru postul de viceprimar al Capitalei şi vor rămâne în opoziţie, astfel că PSD şi ALDE au pierdut în acest moment majoritatea în Consiliul General.

Pe aceeași temă

 

 

''Spun categoric şi răspicat, consilierii generali ai PMP sunt şi vor rămâne în opoziţie. Prim urmare, îi mulţumim doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, pentru ideea vehiculată în spaţiul public cum că ar putea lua în calcul şi un viceprimar de la Partidul Mişcarea Populară, în şedinţa în care se va numi un nou viceprimar în locul domnului Tudor Ionescu, dar anunţăm răspicat că nu vom face nicio propunere pe postul de viceprimar. Pe parcursul acestui mandat, consilierii generali ai PMP vor rămâne în opoziţie'', a declarat Turcescu, citat de Mediafax

 

El a subliniat că PMP va vota în funcţie de proiectele propuse.

 

''Ne-am angajat în campania electorală să facem din Bucureşti o capitală funcţională, un oraş în care să se poată trăi mai bine, prin urmare, proiectele care propun un trai mai bun, de deblocarea unor situaţii care au adus blocaje în administrarea Capitalei, vom lua foarte în serios votarea acestor proiecte şi în măsura în care ele sunt congruente cu viziunea noastră despre ce înseamnă o Capitală Europeană, le vom vota'', a arătat Turcescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22