Ministrul Justitiei, atac la Ponta: Meritam mai mult decât un rebut intelectual

Vlad Toma | 05.08.2016

Raluca Pruna, ministrul Justitiei din Romania, i-a dat un raspuns dur fostului premier Victor Ponta, care in ultimul timp a numit-o in mod repetat stalinista, facand adeseori referire si la ISIS ca termen de comparatie pentru ceea ce se intampla in Romania.

Pe aceeași temă

 

Ministrul ii transmite fostului premier ca il va da in judecata pentru afirmatiile hazardate pe care le-a facut despre ea.

 

"Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zăbovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic.

 

Suntem însă in alt joc si el e (încă) in politica mare. Il anunț public - ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi înainte sa probeze in instanța astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă si care cunosc rigorile legii.

 

Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflecție: nu cumva meritam mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, va explic gratis)", a transmis ministrul.

 

Ponta a salutat ieri decizia Gabrielei Firea de a da numele lui Radu Beligan unui loc din Bucuresti atacandu-le insa pe Raluca Pruna si pe Monica Macovei: "Când o să facem un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo și încăperi cu numele "Monica Macovei" și "Raluca Prună"! Merită tovarășele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora!", a transmis fostul premier.

 

Monica Macovei a cerut zilele trecute excluderea lui Victor Ponta din Baroul Bucuresti, dupa ce ministrul Educatiei i-a retras acestuia titlul de doctor, in urma verdictului de plagiat dat de CNATDCU.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22