Regele Mihai vrea să participe la funeraliile reginei. Va veni, dacă nu se va simţi slăbit

E. B. | 07.08.2016

Regele Mihai vrea să participe la funeraliile Reginei Ana şi va veni în România, dacă nu se va simţi slăbit. La funeralii este aşteptat şi nepotul reginei, Nicolae. Nu va fi, însă, prezentă cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, Irina

Pe aceeași temă


"Majestatea Sa suportă cu greu despărţirea de Regina Ana care i-a fost alături 68 de ani. Doreşte să participe la funeraliile din România şi va veni, dacă nu se va simţi slăbit", a anunţat, sâmbătă, TVR, conform news.ro.

 

Regele nu a putut participa nici la ceremoniile desfăşurate săptămâna aceasta la Morges, Guy Pochelon, membru al Consiliului Regal, declarând că fostul suveran este foarte afectat de moartea ei şi îi este "foarte greu", fiind "o povară teribilă" pentru el.
Sicriul cu trupul Reginei Ana va fi adus cu o aeronavă Tarom care va ateriza pe aeroportul Henri Coandă, marţi, 9 august, la ora 15:15, anunţă televiziunea publică. Principesa Maria, fiica cea mică a Majestăţilor Lor, şi avocatul Casei Regale se vor ocupa de transport.

 

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana se află în continuare la capela din oraşul Morges, unde vor mai merge în acest weekend să se reculeagă şi prieteni ai Casei Regale.

 

Cea de-a trei fiică a Reginei Ana, Irina Walker, a anunţat că nu va participa la funeraliile mamei sale, invocând într-o postare pe Facebook motive personale.

 

„În aceste zile triste, mă gândesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni în România, în pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar întotdeauna voi păstra memoria ei în inima ea. Decizia îmi aparţine, luând-o din motive personale. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.”, a scris Irina Walker într-o postare pentru prietenii de pe Facebook, citată de Digi 24.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22