Democraţii vor să-l ducă pe Donald Trump la psihiatru. El ar fi un pericol pentru SUA

E.b. | 08.08.2016

Karen Bass, o parlamentară democrată din California, a lansat o petiție online pe site-ul Change.org pentru ca Donald Trump să fie examinat psihiatric.

Pe aceeași temă

 

Conform lui Karen Bass, fostă asistentă mediacală, candidatul republican la Casa Albă ar fi un pericol pentru Statele Unite: "Impulsivitatea și lipsa de control asupra emoțiilor sale sunt neliniștitoare. Aceasta relevă datoria noastră patriotică de a ne întreba asupra stabilității mentale a viitorului comandant șef și lider al lumii libere".

 

Bass crede că Trump ar prezenta toate simptomele unei tulburări narcisiste a personalității. Petiția are deja peste 22.000 de semnături, scrie evz.ro.

 

Susținătorii unei examinări psihiatrice a lui Trump invocă numeroasele sale ieșiri și "derapaje" verbale după începerea campaniei prezidențiale.

 

Mediatizarea petiției a suscitat însă şi indignarea mai multor asociații, familii și pacienți care suferă de tulburări psihice. Motivul: a pune în discuție capacitatea lui Donald Trump de a guverna din cauza tulburărilor sale de personalitate și a-l califica drept "nebun" duce la a-i considera incompetenți pe toți cei care suferă de această patologie. 

 

În plus, asocierea unei tulburări narcisiste nebuniei, ceea ce unele canale media americane au făcut, denaturează gravitatea unei maladii reale care afectează mii de persoane.


Recent, Michael Joseph Morell, fost şef la CIA afirma, într-un editorial din New York Times, că Trump ar putea "pune în pericol securitatea națională"

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22