Adriana Saftoiu,prim-vicepresedinte PNL Bucuresti, in carti pentru alegerile parlamentare

Dora Vulcan | 19.08.2016

Prim-vicepreşedintele coordonator al PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, ar urma să candideze la alegerile parlamentare pe lista pe care PNL Bucureşti o va depune pentru Camera Deputaţilor, au declarat pentru Mediafax surse liberale.

Pe aceeași temă

 

 

PNL Bucureşti ia în calcul posibilitatea de a-i oferi Adrianei Săftoiu un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor de la Bucureşti, au declarat surse din partid pentru Mediafax. Contactată, Adriana Săftoiu a susţinut că nu ştie încă dacă va candida şi că nu se grăbeşte.

 

 

Ea a mai obţinut un mandat de deputat la alegerile din 2004, dar a demisionat imediat, devenind purtător de cuvânt al preşedintelui de atunci, Traian Băsescu. Şi în 2008 a obţinut un mandat de deputat, dar a renunţat la el, cu puţin timp înaintea alegerilor din 2012.

 

 

În contextul pregătirilor pentru alegerile locale numele Adrianei Săftoiu, prim-vicepreşedinte PNL, a fost vehiculat atât pentru o candidatură la Primăria Capitalei, cât şi pentru preluarea preşedinţiei filialei PNL Sector 4 şi a filialei PNL Bucureşti.

 

 

Adriana Săftoiu şi Cătălin Predoiu, care va primi un loc pe lista pentru Senat de la Bucureşti, sunt doi vechi democrat-liberali pe care noul PNL îi va arunca în cursa electorală din iarnă.

 

Situaţia senatorului Anca Boagiu este încă incertă, partidul având ezitări să îi ofere fostului lider PDL un loc pe listele pentru alegerile parlamentare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22