Un lider local ALDE vrea modificarea legii ca sa nu mai stea demnitari ca Tariceanu la cozi

Dora Vulcan | 19.08.2016

Presedintele ALDE Timis, Marian Cucsa a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a mers "din respect" sa isi ridice permisul "personal", mentionand ca "trebuie modificata legea" pentru ca demnitarii "de rangul I sau al II-lea" sa evite cozile, transmite News.ro.

Pe aceeași temă

 

 

Liderul ALDE Timis, Marian Cucsa a declarat ca este de apreciat faptul ca liderul partidului la nivel national, Calin Popescu Tariceanu, a fost personal sa isi ridice permisul de conducere si nu si-a trimis un consilier dupa document, informeaza News.ro.

 

"In primul rand, Calin Popescu Tariceanu a fost sa isi ridice permisul personal, putea sa isi trimita un consilier sau pe cineva. Din respect a mers personal, a mers inainte de program si nu vad inaintea cui a intrat sa isi ridice permisul de conducere avand in vedere ca nimeni nu avea posibilitatea sa intre sa isi ridice permisul de conducere. Sa vedem pe fond care este cea mai grava problema, ca un om si-a ridicat permisul sau ca este coada?", a spus liderul ALDE Timis. 

 

Marian Cucsa spune ca trebuie rezolvata problema oamenilor care stau la cozi.

 

"Haideti sa rezolvam sa nu mai stea oamenii la coada, ca nu cred ca numai in ziua de azi sunt cozile interminabile la Permise sau alte institutii publice. Eu cred ca problema este sa rezolvam sa nu se mai stea la coada, nu ca a mers Calin Popescu Tariceanu si este un subiect de DNA sa fie anchetat ca si-a luat permisul, e o chestie aberanta.

 

Daca as fi al doilea om in stat cu siguranta as avea alte atributiuni mai importante decat sa stau la o coada pentru a-mi ridica permisul de conducere. Ar trebui sa fie reglementat din punct de vedere legal, probabil ca este o lipsa si se va reglementa.

 

Sunt doua, trei persoane in stat, primul om in stat, al doilea om in stat, premierul, in mod normal au alte atributii. Ai o vizita oficiala si nu poti sa tii pe nu stiu ce ambasador sau presedintele unui stat, ca e o chestiune normala suntem oameni. Trebuie sa iti iei si permisul de conducere. E limpede ca atat Calin Popescu Tariceanu cat si ALDE sunt o tinta pentru ca sunt in crestere, stiti foarte bine, in sondaje", a sustinut Cucsa. 

 

Presedintele ALDE Timis considera ca trebuie modificata legea astfel incat demnitarii sa poata evita cozile.

 

"Trebuie modificata legea sa vedem exact nevoia, sa modificam legea pentru suplimentarea personalului. Din pacate domnul Tariceanu nu are majoritate si nu poate sa faca legi. Nu cred ca asta este o problema grava care sa afecteze societatea.

 

Mi se pare normal sa existe o lege prin care sa se permita accesul demnitarilor de rangul I sau al II-lea ca pe perioada cat sunt presedinte sau sef al Senatului sa poata sa mearga sa isi ridice permisul pentru a nu impiedica alte activitati pe care le au din punct de vedere administrativ", a mai declarat Cucsa.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22