Posada Rock aniversează trei decenii

Fara Autor | 22.08.2016

2016 / 09 / 02-04

Pe aceeași temă

Festivalul Posada Rock aniversează anul acesta 30 de ani printr-o ediţie extraordinară care se va desfăşura în perioada 2-4 septembrie 2016 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.
Posada Rock va rămâne şi în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-şi şi consolidându-şi statutul de cel mai vechi şi important festival-concurs din ţară. 12 trupe vor concura pentru premii a căror valoare se ridică la câteva mii de euro.

În acelaşi timp, festivalul va oferi publicului şi recitaluri cu formaţii importante din ţară şi străinătate: Therapy? (Irlanda), Rage (Germania), Alternosfera (Republica Moldova), Coma, Altar, Trooper, For the Wicked, Untold Faith, Trans Express.
Festivalul Posada Rock, organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, este proiect prioritar al Ministerului Culturii. Biletele şi abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reţeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe Bucureşti.
Online puteţi plăti cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone şi Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.
Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:
- 20 lei biletul pentru o zi
- 45 de lei abonamentul pentru cele trei zile de festival. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.
Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial şi pe Facebook.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22