Remus Cernea l-a dat in judecata pe Gigi Becali si cere despagubiri de 50.000 de euro

Dora Vulcan | 23.08.2016

Deputatul Remus Cernea a depus plangere, marti, la Tribunalul Bucuresti impotriva lui George Becali pentru atac la persoana, cerandu-i acestuia despagubiri in valoare de 50.000 de euro, transmite Mediafax.

Pe aceeași temă

 

 

Cererea de chemare in judecata depusa de parlamentar vine in contextul in care George Becali l-ar fi insultat in repetate randuri la mai multe emisiuni de televiziune in care deputatul a pus la indoiala caracterul stiintific al lucrarilor redactate in inchisoare de catre detinuti pentru a-si reduce din pedeapsa. 

 

 

"Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pe numele domnului George Becali in urma atacurilor extreme pe care le-a formulat la adresa mea in cadrul unor emisiuni. Cred ca pentru societatea romaneasca este nevoie de un efort de cultivare a dialogului, a respectului, a tolerantei si cred ca limbajul Urii nu are ce cauta in discursul public din tara noastra. De aproape 20 de ani in societatea civila si in mediul politic am aparat drepturile individuale, cauzele unor cetateni, am militat pentru protectia minoritatilor de orice fel. Acum imi voi apara mie insumi drepturile", a declarat Remus Cernea, dupa ce a depus plangerea la Tribunalul Bucuresti. 

 

 

Deputatul a precizat ca solicita instantei despagubiri in valoare de 50.000 de euro, precum si achitarea cheltuielilor de judecata si a onorariului avocatului.

 

 

Cernea mai vrea ca George Becali sa achite contravaloarea a unui clip care sa fie difuzat la posturile la care a fost insultat.

 

 

Pana la ora transmiterii acestei stiri, Gigi Becali nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, mai noteaza Mediafax.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22