Tăriceanu rămâne la concluzia că demnitarii nu trebuie să stea niciodată la coadă

E.b. | 24.08.2016

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a fost filmat de News.ro atunci când intra prin spatele clădirii DRPCIV, ocolind coada. La sediul serviciului de permise, el a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În continuare, el crede că demnitarii nu trebuie să stea la coadă.

Pe aceeași temă

 

În timpul în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut acces în clădire, chiar dacă era ora deschiderii.

 

După ce această ştire a apărut în presă, el a declarat la Antena 3:  "Există, în orice stat, câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte, într-un fel statul şi să se dedice, în principal problemelor societăţii comunităţii. Da? Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă".

 

Aseară, Tăriceanu a revnit asupra acestui subiect, la B1 TV, şi a spus: "Nici eu n-am văzut, nici nu cred că ar fi de dorit să vedem prim-miniştri, miniştri, preşedintele ţării în trecut sau în viitor făcând acest tip de exerciţiu". Adică, să stea la coadă.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22