Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, şi omologul său din Kuweit, răniţi într-un accident

E.b. | 25.08.2016

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi All Saleh Al Omair, omologul său din Kuweit, au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc joi, pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia, spre Brăila.

Pe aceeași temă

 
 

În accident a fost rănită şi o a treia persoană, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Slobozia, potrivit unor surse din Poliţie, conform News.ro

 


Potrivit Digi 24, accidentul a avut loc atunci când autoturismul din faţa maşinii demnitarilor a frânat brusc. În maşina se aflau patru persoane: cei doi demnitari, translatorul şi şoferul. Translatorul ar fi fost şi el rănit uşor.

 

Ambii miniştri au suferit răni uşoare, ministrul Achim Irimescu a suferit o lovitură la cap, dar nu foarte gravă, iar ministrul Ali Saleh Al Omair are o fractură de piramidă nazală. Ei sunt în afara oricărui pericol. Antemergătorul ministrului a depăşit o maşină care circula regulamentar, înainte de a face depăşirea a solicitat maşinii respective să treacă pe dreapta, lucru pe care l-a şi făcut şoferul respectiv, însă cea de-a doua maşină, în care se aflau demnitarii, nu a mai apucat să evite automobilul care deja trăsese pe dreapta şi cele două autoturisme s-au tamponat confrom stiri.tvr.ro.

 

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările accidentului. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22