Guvernul ii va sprijini pe romanii afectati de cutremurul din Italia

Vlad Toma | 29.08.2016

Guvernul Romaniei va analiza astazi modul in care pot fi sprijiniti romanii afectati de cutremurul din Italia, anunta Executivul intr-un comunicat.

Pe aceeași temă

 

Conform sursei citate, premierul este în legătură permanentă cu Ministerul Afacerilor Externe și cu Misiunea diplomatică a României la Roma, care îi prezintă informări periodice despre situația din Italia.


"Vești triste primim în continuare din Italia, atât cu privire la conaționali ai noștri, cât și la cetățeni italieni. După teribilul seism, am aflat cu profund regret că 11 români și-au pierdut viața și mai mulți sunt răniți sau dați dispăruți. Sunt alături de familiile celor care au pierdut pe cineva drag și le transmit întreaga mea solidaritate și compasiune. Mă gândesc, de asemenea, la cei răniți și la cei care au de suferit din cauza puternicului cutremur. Le doresc sănătate și puterea să depășească această încercare. Îi asigur că guvernul le va fi alături pentru a-i ajuta să treacă peste această tragedie", a transmis premierul Cioloș, conform comunicatului citat.

 

Executivul anunta de asemenea ca ministerele Muncii și Externelor vor prezenta astazi măsurile de sprijin pe care Guvernul le va putea acorda cetățenilor români afectati de cutremurul din Italia.

 

Guvernul a transmis de asemenea ca ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Maria Ligor, se află în Italia, urmand sa prezinte Guvernului o informare de la fata locului in privinta situatiei de dupa cutremur.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22