Sebastian Ghita, fost parlamentar PSD, s-a inscris in Partidul Romania Unita

Vlad Toma | 30.08.2016

Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita, formatiune politica condusa de Bogdan Diaconu, conform B1 Tv. Mai multi parlamentari PSD si PMP s-au inscris in acest partid zilele trecute, Diaconu anuntand ca asteapta inscrierea lui Victor Ponta in formatiunea pe care o conduce.

Pe aceeași temă

 

Deputatul independent Mihai Sturzu, fost membru PSD, s-a inscris si el astazi in Partidul Romania Unita, conform unui anunt facut pe pagina sa de Facebook.

 

Daniel Savu, senator PSD de Prahova și Ion Eparu, deputat PSD de Prahova, au parasit ieri Partidul Social Democrat si s-au inscris in Partidul Romania Unita, a anuntat Bogdan Diaconu, liderul acestei formatiuni.

 

"Le urez bun venit noilor colegi din PRU, dl. senator de Prahova (fost PSD) Daniel Savu și dl. profesor universitar Ion Eparu (deputat PSD Prahova)! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici .. îl așteptăm pe VP!", a scris Bogdan Diaconu, pe contul sau de Facebook.

 

Migratia catre Partidul Romania Unita inceputa zilele trecute pare sa fie in plina desfasurarea, mai multi membri PSD si PMP alegand sa-si paraseasca partidele pentru a intra in formatiunea condusa de Diaconu.

 

Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al guvernului Ponta, a anuntat acum cateva zile ca va fi purtatorul de cuvant al Partidului Romania Unita.

 

Bogdan Diaconu a anuntat zilele trecute ca Dorin Petrea, deputat PMP de Braila, a ales să iasă din PMP și s-a înscris în PRU, la fel ca si Constantin Popa, senator PMP de Buzău, care a ales de asemenea sa renunte la Partidul Miscarea Populara si sa intre in PRU.

 

In PRU s-au inscris si deputatul Răzvan Tănase, fost președinte Executiv al PND, deputatul PSD de Gorj Camelia Khraibani, deputatul PMP Mario Caloianu si deputatul PSD Marius Manolache.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22