Basescu socheaza din nou: fosta imagine a PSD este noul sau purtator de cuvant

Dora Vulcan | 06.09.2016

Liderul PMP Traian Băsescu şocheaza din nou prin alegerile facute, de asta data la nivel de comunicare. Vestea a picat ca un trăsnet pentru oamenii din partid, anunta stiripesurse.ro, atunci când Băsescu a luat decizia de a o impune pe Magda Bistriceanu purtător de cuvânt al partidului, fosta imagine a PSD la europarlamentare.

Pe aceeași temă

 

 

Ea a fost imaginea PSD la europarlamentare iar Basescu pare sa o fi rasplatit pentru serviciile anti-Ponta facute si pentru sustinerea sa la referendumul de demitere.  A fost botezata de presa de scandal, "Elena Udrea a PSD". 

 

Magda Bistriceanu a fost numita marti, in cadrul unei sedinte a PMP, purtator de cuvant al partidului condus de Traian Basescu, anunta stiripesurse.ro. Ea imparte functia cu deputatul Luminita Adam, cea care a fost purtator de cuvant al fostului UNPR, anunta Hotnews.

 

 

Bistriceanu este fosta membra PSD si imaginea la europarlamentare a partidului condus atunci de Mircea Geoana 

 

 

Bistriceanu este cea care a publicat, pe contul sau de Facebook, fotografiile cu Victor Ponta, pe atunci prim-ministru, la Miami, in iulie 2015. "Premierul nostru penal la Starbucks Coffee - Miami International Airport! Ce bine sa ai prieteni la Miami, multumesc pentru foto!", a scris aceasta atunci pe contul ei de Facebook.

 

A fost imaginea PSD la alegerile europarlamentare din 2007 atunci cand partidul era condus de Geoana.

 

In 2012 a plecat in Forta Civica, partidul lui MRU. "Am părăsit PSD și m-am alăturat Forței Civice fără prea multe regrete", a declarat atunci Bistriceanu, citată de Realitatea.

 

La referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu din vara lui 2012, desi era membra PSD, Bistriceanu s-a opus demersului.

 

Mai jos, o fotografie cu ea alaturi de Traian Basescu, publicata in martie 2014 pe Facebook de Bistriceanu cu comentariul: "Sunt fericită! Președintele m-a ținut minte de la referendum, mi-a spus! :)"

 

 

 

 

Bistriceanu a facut deliciul presei de scandal prin posturile provocatoare in care s-a lasat surprinsa si prin scandalurile in care a fost implicata.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22