Luptatorul K1 Morosanu, vedeta de reality show, in cursa interna a PNL la Parlament

Dora Vulcan | 12.09.2016

Patru din cei sase actuali parlamentari ieseni ai PNL vor sa candideze pentru un nou mandat, printre cei care s-au inscris in cursa interna numarandu-se si luptatorul de K1, Catalin Morosanu, care este in prezent consilier judetean la Iasi.

Pe aceeași temă

 

 

 

Un numar de 17 liberali ieseni s-au inscris in competitia interna din filiala pentru a ocupa un loc pe listele pentru Parlament ale partidului, printre acestia numarandu-se si patru actuali parlamentari - senatorii Mihaela Popa si Dumitru Oprea si deputatii Costel Alexe si Anton Dobos, ultimul fiind presedintele filialei municipale a PNL Iasi, transmite News.ro.

 

In cursa interna pentru a candida la parlamentare s-au mai inscris fostul candidat PNL la Primaria Iasi Marius Bodea, dar si luptatorul de K1, Catalin Morosanu, acesta fiind consilier judetean, transmite Hotnews.

 

Liderii grupurilor PNL din Consiliul Local si Consiliul Judetean, Eduard Boz si Daniel Minciuna, vor sa candideze si ei pentru un post de deputat.

 

In PNL Iasi a fost constituita o comisie care va analiza CV-urile candidatilor, iar in plus va fi facut un sondaj de opinie pentru a se stabili ordinea pe liste.

 

Potrivit conducerii PNL Iasi, listele cu candidati vor fi aprobate la inceputul lunii viitoare in Biroul Permanent Judetean, dupa care vor fi avizate de conducerea nationala a partidului.

 

PNL Iasi spera sa obtina doua mandate de senatori si patru de deputati din cele 17 mandate de parlamentari existente in judet.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22